avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar o casa de vacanta care nu are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar o casa de vacanta care nu are autorizatie de construire, dar are cadastru, intabulare si act de proprietate

Buna dimineata. Vreau sa cumpar o casa de vacanta intr-un sat de deal, Am vb la banca pt un credit si mi-au cerut actele proprietarului. Acum aflu de la proprietar ca este o casa facuta fara autorizatie in 2006, asa se faceau pe atunci in zona aceea, dar are act de proprietate (partaj voluntar, dupa moartea proprietarului, tatal celui care vinde), are cadastru, are intabulare si plan de amplasament. Le voi trimite la notar pt opinia noatariala si la banca pt a trimite evaluatorul. Credeti ca este vreo problema ca este o casa construita fara autorizatie? ar putea banca sa refuze vreditul pt cumpararea acestei case, chiar daca mi-a preaprobat creditul? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recetia apart.nou intr.un complex rezidential Oananm Oananm As vrea sa stiu daca receptia unui apartament si restul de acte se poate face individual, chiar daca acel apart.face parte dintr.un complex rezid. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate pe terasa casei?!? hantzi hantzi Buna ziua, In august 2008 am cumparat o casa cu 460 mp teren. Cand am cumparat casa, vanzatorul ne-a precizat ca terenul din spatele casei este de 2 m latime. ... (vezi toată discuția)
Extindere fara autorizatie de construire taraboste taraboste Buna ziua, As dori sa cumpar - prin credit imobiliar - o proprietate.. Proprietatea consta dintr-o casa construita in anii '50, cumparata si refacuta de ... (vezi toată discuția)