avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pret diferit la acelasi produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pret diferit la acelasi produs

Buna ziua,
M-am inscris acum doua luni la un circuit efectuat de o agentie de turism.
Atunci cand am facut inscrierea mi s-a comunicat ca nu mai sunt locuri disponibile si ca ma pot ajuta sa ma inscriu doar daca achit 200 euro in plus fata de pretul standard deoarece ar trebui sa mai faca anumite demersuri (probabil la avion, hoteluri...) pentru suplimentare locuri. Acum se apropie data plecarii si am sunat sa intreb daca mai sunt locuri libere. Mi s-a spus ca mai este un loc disponibil si mi s-a comunicat pretul normal fara marirea de care am "beneficiat" eu. In plus, mi s-a comunicat ca detalii legate de cazare, zbor, ghid vor fi cunoscute doar cu 3-5 zile inaintea plecarii, ca au facut o solicitare la parteneri dar abia atunci vor avea raspunsul.
Acum cand ma duc sa platesc diferenta am vre-un suport legal ca sa solicit sa platesc si eu cat ceilalti (cu 200 euro mai putin)? Avand in vedere ca e un loc disponibil la pretul normal, mai mic, la aceeasi plecare.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:57, 26 Martie 2019
Nu aveți. Dar ați putea avea noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Agentii de turism si obligativitatea de a oferi documente doveditoare RoxanaAc RoxanaAc Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am luat un circuit in turcia printr-o agentie de turism. Conform contractului, agentia nu este raspunzatoare de ... (vezi toată discuția)
Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)