avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Profitul reinvestit in agricultura ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Profitul reinvestit in agricultura ?

As dori să stiu la o firma cu caen 0111
Daca am profit brut 3600000
Iar investitii in utilaje in 2018 de 4 100000 ;conf legii prof reinvestit nu ar mai trebui sa platesc imp pe profit ?
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
iosubadelina, utilizator

Alte discuții în legătură

Profit reinvestit Adela Girleanu Adela Girleanu O societate cu profil agricol(cod caen 0111)are profit la finele anului 2010(ex 450.000 lei).Doreste sa achizitioneze niste utilaje (exemplu:un incarcator ... (vezi toată discuția)
Pot amana impozitul pe profit overtips overtips Am o firma care detine mai multe apartamente. Nu am cheltuieli, am numai venituri din chirii. Automat imi iese un profit mare. Pot cere amanarea impozitului ... (vezi toată discuția)
Profitul reinvestit p_daniel p_daniel Buna ziua, O firma cu cod CAEN 6201 (realizarea de soft la comanda) poate beneficia de scutirea impozitului pentru profitul reinvestit pentru achizitia de ... (vezi toată discuția)