avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actionare in instanta start up nation
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actionare in instanta start up nation

Buna ziua .
In urma cu 80 de zile am depus o contestatie la sediul AIMMiP in urma unei scrisoare de respingere pentru dosarul de rambursare jn cadrul proiectului Start Up nation , iar oficialii administratiei mi au raspuns la contestatie dupa 60 de zile lucratoare ( in conditiile in care am fost la ei personal timp de 3 zile consecutive sa ne dea un raspuns . Pot sa actionez in instanta conform legea 554/2004 ? Sau daca am alte solutii va rog..
Cel mai recent răspuns: ecologistul , utilizator 20:32, 26 Martie 2019
da se poate initia actiune in instanta in baza Legii 554/2004 dar daca ei totusi vin cu argumente solide care sa justifice intirzierea ......este cam greu....oricum acolo cu programul start /up e problema mare cu personalul angajat ...... o adunatura de idioti si nimic mai mult ...am trimis si eu niste documente in format electronic pentru un proiect si m-am lamurit cu ei ........ Nu se face absolut nimic daca nu ai acolo un om de legatura !!!!!!!Totul e MINCIUNA si Dezinteres Total !!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei procedurii prealabile DIA63 DIA63 Sunt functionar public si am fost sanctionat disciplinar,am primit decizia de sanctionare in care era trecut termenul de 30 de zile in vederea contestarii la ... (vezi toată discuția)