avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare cautam avocat stagiar
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

cautam avocat stagiar

Cautam avocat stagiar. Limba straina constituie un avantaj. Domeniu de activitate: Proprietate intelectuala, media, telecomunicatii, comercial. Absolventii 2004 - 2005 sunt vizati in principal. Asteptam cv, date de contact si eventual foto la office@intellectualproperty.ro Lipsa unui raspuns in tremen de 3 zile de la transmiterea prin e-mail a informatiilor constituie un refuz. Solicitantii vor fi contactati in oridinea transmiterii informatiilor prin e-mail, pana la ocuparea postului. Solicitantii vor transmite un singur e-mail. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 21:58, 18 Iunie 2007
Absolventzi de 2006 nu cautatzi?! Nu de alta dar deja vad ca toata lumea cere experienta si de unde?! ca nu te ia nimeni.
Absolventzi de 2006 nu cautatzi?! Nu de alta dar deja vad ca toata lumea cere experienta si de unde?! ca nu te ia nimeni.
Mai este valabil anuntul?. Am terminat facultatea in 2004 ,iar examenul de admitere l-am dat in noiembrie 2005
as dori mai multe detalii daca se poate; eu v-am trimis un cv pe adresa d-voastra de mail

Alte discuții în legătură

Sorin popa & asociatii angajeaza avocat stagiar Sorin Popa & Asociatii Sorin Popa & Asociatii Societatea Civila de Avocati Sorin Popa & Asociatii angajeaza avocat stagiar. Conditii obligatorii: foarte buna cunoastere a limbilor italiana, germana si ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru a putea incepe stagiatura burito burito Am fost admisa in profesia de avocat in Septembrie 2009 in cadrul Baroului Bucuresti si de atunci incerc fara succes sa gasesc un avocat dispus sa ma ia ca ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic suspendat? niculae_andreea niculae_andreea buna ziua! am 23 de ani si in urma cu o saptamana am dobandit diploma de consilier juridic! am inteles ca sunt suspendata deoarece nu am un loc de munca cu ... (vezi toată discuția)