avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nelamurire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nelamurire

Buna ziua!
In anul 2015 am cumparat un apartament prin programul Prima Casa. In anul urmator avand ceva diferende cu dezvoltatorii imobilului in care am cumparat apartamentul am sesizat Inspectoratul de Stat in Constructii(I.S.C.).
Tote bune si frumoase pana am primit o adresa de la I.S.C. prin care eram informati(toti locatarii din imobil)ca dezvoltatorii nu au invitat Inspectoratul in Constructii,nici la inceperea lucrarilor dar nici la finalizarea acestora.
O alta treaba calumea este ca dezvoltatorii au construit altceva fata de ce este in proiect(actele depuse la primarie pentru obtinerea autorizatiei de constructie) si pe aceta tema I.S.C.-ul a sesizat Politia Locala pentru a face certari pe aceasta speta.
In al treilea rand,la momentul definitivarii actelor nu am semnat nici un proces verbal de receptie al apartamentului.Deasemenea nu avem nici un proces verbal de finalizare al lucrarilor la imobil.
Si acum intrebarea: La banca cu care am facut actele si am primit finantarea,nu mi-a fost solicitat nici un act care sa dovedeasca ca apartamentul este gata,finalizat,ca blocul este locuibil,cu toate ulilitatile in functiune,din acest punct de vedere oare nu este o incalcare a legii,de catre banca?
Singurul act care mi-a fost solicitat este acea intabulare.

Cu stma Andrei Rez.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Bancheru, utilizator

Alte discuții în legătură

Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Achizitionare apartament prima casa in imobil care nu respecta autorizatia de constructie andrei.dinita andrei.dinita Am achizitionat un apartament anul trecut prin programul prima casa . Toate actele solicitate de banca au fost in regula si totul a mers repede. Dupa achizitie ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a unui imobil lustelu lustelu Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii ... (vezi toată discuția)