avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare prejudiciu

buna ziua, sunt inculpat intr un dosar penal pt inselaciune.. dosarul inca se afla in sectia de politie nu a ajuns pe masa judecatorilor... problema e in felul urmator, inca din prima zi de audiere am decis de comun acord cu partea vatamata ca in data de 10 a fiecarei luni sa i dau o anumita suma de bani, in acest timp i am inapoiat suma de 30.000 lei dintr un total de 42.000, urmand ca in momentul in care toata suma e restituita partea vatamata sa isi retraga plangerea penala, acum partea vatamata nu mai vrea acest lucru si a decis ca instanta trebuie sa faca dreptate in acest caz... imi poate spune cineva va rog ce risc sa se intample ? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau afacere esuata? oltul oltul am inselat persoane promitand locuri de munca in strainatate,cateva dintre ele au depus plangere la politie.Ce se poate intampla daca restitui sumele inainte ... (vezi toată discuția)
Un copil minor a fost înșelat la un schimb de cai fără acordul părinților. s-a întocmit dosar penal pentru înșelăciune, ce urmează? Leonardo70 Leonardo70 Un copil minor a fost înșelat la un schimb de cai fără să aibă acordul părinților a doua zi ia înapoiat calul si acesta refuză să îmi dea animalul ... (vezi toată discuția)