avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Diabet zaharat tip 1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Diabet zaharat tip 1

Am diabet de la varsta de 11ani (19 ani de diabet) nu am complicatii inca as vrea sa stiu daca se incadreaza la un grad de handicap. Mentionez ca pana la varsta de 27 de ani am avut incadrare de handicap iar dupa acea varsta am fost la comisie si au zis ca nu ma incadrez. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Diabetul zaharat tip 1 insulinodepedent de la varsta de 11 ani narcisachiriac narcisachiriac buna ziua sufar de diabet zaharat insulinodependent de la varsta de 11 ani si acum am 35 ani deci de 21 de ani am aceasta boala in fiecare an merg la comisie ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - diabet gabrielsavu gabrielsavu Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap danuca_1999 danuca_1999 am 34 de ani,am diabet zaharat tip 1 de la varsta de 22 de ani, am inceput cu 2 prize de insulina apoi 3 ,4 si in prezent sunt purtatoare de pompa de insulina ... (vezi toată discuția)