avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor

Buna seara, am cateva nelamuriri si va rog sa ma ajutati. Am nascut in 2016 cand eram studenta in anul 1, am intrat in ccc pe baza unui contract de munca pe perioada determinata. In iunie 2017 am terminat facultatea iar in august 2017 am nascut si am intrat din cc1 in cc2 direct. Vreau sa stiu daca perioada de cc2, respectiv 2017-2019 e considerata vechime in specialitatea studiilor. As vrea sa depun dosar pt un concurs si se cere minim 1 an experienta, daca e considerata perioada de cc2 cu ce acte o dovedesc?
Multumesc!
Incepand cu 01.01.2012, perioada concediului pentru creşterea copilului constituie vechime în specialitate şi se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea.

Dovada : adeverinta eliberata de AJPIS ...
Multumesc mult de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post care cere vechime in specialitatea studiilor de 1 an de zile. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Completarea cartii de munca florina 82 florina 82 Am fost angajata pe perioada determinata ca si profesor suplinitor calificat,intre 01.09 2008-31.08.2009 (mentionez ca anii anteriori am lucrat tot asa ,deci ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pt bebe 2? Ana isaac Ana isaac Buna ziua. Am terminat studiile in anul 2016 iar in data de 13 mai 2017 am nascut bebe 1, in perioada iulie - mai, nu am lucrat, dar am beneficiat de ... (vezi toată discuția)