avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA radiat din cauza codurilor caen [ prea multe ]
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA radiat din cauza codurilor caen [ prea multe ]

Legea 182/2016
In 2016 s-a schimbat legea prin care codurile caen trebuie sa fie maxim 5. Nu am fost instiintat de aceasta schimbare, iar acum am aflat ca mi-au radiat PFA-ul. Ce se poate face in aceasta situatie, avand in vedere ca nu imi pot continua activitatile in cadrul PFA-ului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 28 Martie 2019
Va puteti deschide un alt PFA.

Nimeni nu poate fi considerat ca nu cunoaste legea, adagiu latin ce exprima principiul potrivit caruia se prezuma ca toata lumea cunoaste legea si nimeni nu poate fi aparat de raspundere invocand necunoasterea prevederilor ei; eroarea de drept nu exonereaza de raspundere. In tara noastra, cunoasterea si respectarea legilor este o indatorire primordiala a tuturor cetatenilor, inscrisa in Constitutie. Cunoasterea si respectarea legii definesc atitudinea civica, comportamentul etic, grija fata de valorile sociale, aparate si promovate prin actele normative, fata de interesele fundamentale ale intaririi si dezvoltarii societatii. Legile si celelalte acte normative sunt aduse la cunostinta cetatenilor prin publicarea lor in "Monitorul Oficial al Romaniei" si prin alte mijloace de comunicare.
Sursa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroarea de drept ContSters230219 ContSters230219 \"Art. 1.175. - Contractul este de adeziune atunci când clauzele sale esențiale sunt impuse ori sunt redactate de una dintre părți, pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Impozitare norma hrana medici rezidenti alexa.c26 alexa.c26 Sunt medic rezident, încadrat pe post intr-un spital municipal. In aceasta luna toți rezidenții cu post in acel spital, am primit cu 200 RON mai putin ... (vezi toată discuția)
referitor la taxa de pod, la fetești-cernavoda, ... Pinti100 Pinti100 Bună ziua! Referitor la taxa de pod, la Fetești-Cernavoda, a fost publicat prin monitorul oficial de către CNAIR că taxa va fi suspendată în perioada de ... (vezi toată discuția)