avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa - Repunere in drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa - Repunere in drepturi si obligatii

Buna ziua,
La creditul prima casa am intarziere mai mare de 90 zile. Am citit ca exista posibilitatea ca o singura data sa fiu repus in drepturi si obligatii. M-ar interesa daca cineva cunoaste detalii despre procedura, conditii, exceptii.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita - ipoteca anamar79 anamar79 buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Am un credit ipotecar din 2008 in valoare de 61000 eur. Pentru ca nu mai reuseam sa achit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate ... ivanovandrei ivanovandrei Buna ziua! Legea plafonarii dobânzilor la creditele acordate de IFN nr. 243/2024 are in vedere oare si creditele care au ajuns la executorul judecatoresc? ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue nerambursabile fara cofinantare eu_alexu90 eu_alexu90 Buna ziua sunt interesat sa imi deschid o pastravarie am tot citit pe aici mai multe topicuri si tot nu sunt foarte lamurit de aceea am facut aces post ,sper ... (vezi toată discuția)