avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cesionare PFA în SRL nou înființat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cesionare PFA în SRL nou înființat

Bună ziua! Se poate cesiona 2 autorizații taxi PFA, în un SRL nou înființat cu domeniul taxi, cod Caen 4932 transporturi cu taxiuri?, vă întreb deoarece Primăria Timișoara refuză emitere autorizație taxi srl. Vă mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Poti fi legal partener uber fara autorizatie taxi ? cristian_alexandru cristian_alexandru Buna ziua. As dori o colaboare cu Uber ca sofer partener si mi se cere o entitate juridica (PFA), insa nu stiu daca un PFA cu cod CAEN 4939-ALTE TRANSPORTURI ... (vezi toată discuția)
Pfa cu adaugare cod caen asigurari 19daNA 19daNA Daca faceti PFA cu cod CAEN 4932 - transporturi cu taxiuri, trebuie sa aveti obligatoriu atestat de taximetrist, altfel nu se poate. SRL-ul cu acest obiect ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma nicolae242 nicolae242 buna seara, ma numesc manea nicolae si am si eu urmatoarea intrebare: o persoana isi poate face o firma ca sa poata activa ca taximetrist (transportator) ... (vezi toată discuția)