avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Poti fi legal Partener Uber fara autorizatie taxi ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Poti fi legal Partener Uber fara autorizatie taxi ?

Buna ziua.
As dori o colaboare cu Uber ca sofer partener si mi se cere o entitate juridica (PFA), insa nu stiu daca un PFA cu cod CAEN 4939-ALTE TRANSPORTURI TERESTRE DE CALATORI N.C.A necesita anumite autorizatii (cum ar fi autorizatia de taxi eliberata de primarie pentru PFA cu cod 4932- TRANSPORTURI CU TAXIURI) pentru a desfasura legal din punct de vedere juridic aceasta actvitate.
Mentionez ca un partener Uber nu poate lua clienti de pe strada, ci numai pe cei care soliciat comnada prin intremediul platformei Uber, nu incaseaza bani direct de la acestia, nu emite facturi catre clienti, toate acestea sunt efectuat de compania Uber. Are acesta activitate nevoie de autorizatia de taxi emisa de primarie sau acest cod Caen sau o alta autorizatie similara ?

Va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: Florian0029 , utilizator 18:31, 11 Februarie 2016
ai nevoie de licenta de taxi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport persoane in regim de inchiriere wagnerflorin wagnerflorin Buna ziua, Detin o masina clasa business si intentionez sa fac transport persoane in regim de inchiriere, de exemplu, transport de la aeroport, transport ... (vezi toată discuția)
Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar carmen-ioana carmen-ioana buna seara,as vrea sa stiu daca se poate daca am o firma neplatitoare de tva cu cod caen 4939 trebuie sa platesc impozit forfetar pe venitul realiza?pana acuma ... (vezi toată discuția)