avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Identificare cod CAEN diverse servicii
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Identificare cod CAEN diverse servicii

Buna ziua,

In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire
( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un restaurant, expres recomandat de mine sau un salon SPA ; cu mentiunea ca restaurantul si SPA -ul doresc sa imi fie partenere.) ce cod CAEN ( Diviziune;Grupa;Clasa) trebuie alocat ?

Mutumesc,

Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 13:40, 14 Mai 2016
Secțiunea H(Transport și depozitare)/Diviziunea 49(Transporturi terestre și transporturi prin conducte)/Grupa 493(Alte transporturi terestre de călători)/ 4939
Consultați:
[ link extern ]
Alte transporturi terestre de calatori n.c.a 4939

4939 Alte transporturi terestre de calatori n.c.a Aceasta clasa include: -alte transporturi terestre de calatori: -servicii de transport cu autobuze de mare distanta, pe baza de grafic -curse charter, excursii si alte servicii ocazionale de transport cu autocare -transporturi de pasageri la aeroport cu trenuri naveta -operarea telefericelor, funicularelor, a tele-ski-urilor si telecabinelor, daca nu fac parte din sisteme de tranzit urbane sau suburbane Aceasta clasa include de asemenea: -activitatea de transport cu autobuze scolare precum si autobuze pentru transportul angajatilor -transportul de pasageri cu vehicule cu tractiune animala sau umana Aceasta clasa exclude: -transportul cu ambulanta, vezi 8690

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen transport copii silvia99 silvia99 buna ziua! ce e mai bine sa autorizez la o.n.r.c. pt un autobuz ce va transporta, in principal (dar nu exclusiv) copii? 4931 sau 4939? va multumesc! (vezi toată discuția)
Coduri caen- negasite RUS RAMONA RUS RAMONA Am si eu de facut o recodificare si nu am gasit urmatoarele coduri: 5511-Hoteluri si moteluri cu restaurant 5541-Cafenele si baruri fara ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in regim de inchiriere wagnerflorin wagnerflorin Buna ziua, Detin o masina clasa business si intentionez sa fac transport persoane in regim de inchiriere, de exemplu, transport de la aeroport, transport ... (vezi toată discuția)