avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CODURI CAEN- negasite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CODURI CAEN- negasite

Am si eu de facut o recodificare si nu am gasit urmatoarele coduri:
5511-Hoteluri si moteluri cu restaurant
5541-Cafenele si baruri fara spectacol
5542-Cafenele si baruri cu spectacol
6023-Transporturi terestre de calatori, ocazionale
7484-Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor
Ma ajuta si pe mine cineva?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: RUS RAMONA , utilizator 20:47, 5 Octombrie 2009
5511-Hoteluri si moteluri cu restaurant --> 5510 Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare

5541-Cafenele si baruri fara spectacol --> 5630 Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor

5542-Cafenele si baruri cu spectacol --> 5630 Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor

6023-Transporturi terestre de calatori, ocazionale --> 4939 Alte transporturi terestre de calatori n.c.a.
Ultima modificare: Duminică, 4 Octombrie 2009
Iulian MANEA, Contabil
multumesc mult pentru coduri.

cod 7484 nu l-ati gasit?
7484-Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor --> 8299 Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.
Multumesc mult pentru ajutor:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit specific ndeea ndeea Daca compania are inscrise in actul constitutiv ca activitati secundare, activitati corespunzatoare codurilor CAEN 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie ... (vezi toată discuția)
Impozitare în 2024? anacondrus anacondrus Buna ziua! Începând cu data de 1 ianuarie 2023, persoanele juridice române care desfăşoară activităţi corespunzătoare codurilor CAEN: 5510 - ... (vezi toată discuția)
Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)