avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

buna seara,as vrea sa stiu daca se poate daca am o firma neplatitoare de tva cu cod caen 4939 trebuie sa platesc impozit forfetar pe venitul realiza?pana acuma am platit impozitul pe profit 19%.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 23:06, 19 Ianuarie 2013
4939 -alte activitati de transporturi de calatori terestre n.c.a.
Impozit forfetar nu exista pentru acest cod CAEN si in plus impozitul pe profit este de 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)
Licenta arr, manager de transport? panagheorghemihai panagheorghemihai Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala \"alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii ... (vezi toată discuția)
Licenta arr pentru transport alternativ panagheorghemihai panagheorghemihai Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala \"alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii ... (vezi toată discuția)