avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... LICENTA ARR PENTRU TRANSPORT ALTERNATIV
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

LICENTA ARR PENTRU TRANSPORT ALTERNATIV

Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala "alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii parcurg pentru a intra in legalitate in aceasta activitate de ridesharing: contractele cu aplicatiile, licentele arr, atestatul de manager de transport este obligatoriu?

Cu stima,
Pana Gheorghe-Mihai

Alte discuții în legătură

Licenta arr, manager de transport? panagheorghemihai panagheorghemihai Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala \"alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)