avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale LICENTA ARR, MANAGER DE TRANSPORT?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

LICENTA ARR, MANAGER DE TRANSPORT?

Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala "alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii parcurg pentru a intra in legalitate in aceasta activitate de ridesharing: contractele cu aplicatiile, licentele arr, atestatul de manager de transport este obligatoriu?

Cu stima,
Pana Gheorghe-Mihai

Alte discuții în legătură

Licenta arr pentru transport alternativ panagheorghemihai panagheorghemihai Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala \"alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)