avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa salubrizare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa salubrizare

In localitatea unde locuiesc, taxa de salubrizare se calculeaza in functie de numarul de persoane. Ceea ce e nedrept pentru ca serviciul prestat de firma de salubrizare pentru mine, noi fiind cu 3 copiii, este ABSOLUT identic cu cel prestat pentru cineva care locuieste singur, dar de 5 ori mai scump. Intrebarea mea este daca acest aspect ( o aberatie, parerea mea ) poate fi "corectat" prin metode legale? Este asta o situatie, de exemplu, de competenta Protectiei Consumatorului? Pentru ca dincolo de faptul ca este inclus in taxa anuala catre primarie, este un serviciu prestat de o firma privata. Sau daca nu, poate fi atacabil in instanta?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
OvidiuB78, utilizator

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)