avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pentru persoana cu handicap grav,varsta 25 ani
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pentru persoana cu handicap grav,varsta 25 ani

Buna ziua .Va rog sa_mi spuneti daca o persoana care printr-o culpa medicala a rămas invalidă la nastere tetrapareza spastica(paralizie) ,poate beneficia de un venit ;pensie de boala,pensie sociala in afara sumei de 500 lei pe care o primeste ca persoana cu handicap grav. Astept un raspuns daca se poate.Cu mulțumire Daniela Lehene
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
Lehene, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Alexgeorgeta Alexgeorgeta Bună seara! Am și eu un băiat de 18 ani are, epilepsie, paralizie cerebrala, tetrapareza spastica și retard sever. Are certificat de handicap grav, el ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru persoana cu handicap bogdan1111 bogdan1111 Buna ziua. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Eu am 26 de ani si sufar de tetrapareza spastica, boala pe care o am din nastere. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Alexgeorgeta Alexgeorgeta Bună seara! Am un băiat de 18 ani cu handicap grav(epilepsie, retard sever, paralizie cerebrala și tetrapareza spastica) am fost la comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)