avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie

Buna. Am un garaj si as dori sa stiu daca ma pot autoriza cu firma pfa sau ii pentru un atelier de foli auto. Unde ar trebui intrebat acest lucru, la RAR sau registru comertului?? Imi puteti da mai multe informații??

Alte discuții în legătură

Aplicare folie geamuri ContSters42601 ContSters42601 Buna seara ,va rog sa imi spuneti daca folia pe geamurile laterale spate si luneta poate fi facuta intr-un service autorizat RAR care poate elibera si un ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fiu autorizat rar ca sa pot repara autovehicule? filca nedelcu filca nedelcu am deschis un pfa in domeniul reparatii autovehicule,adica amprimit de la registrul comertului certificat de inregistrare,de la finante la fel am primit ... (vezi toată discuția)
Forma juridica reparatii auto maganyosutas maganyosutas Sint salariat la un atelier de reparatii auto. Am cunostinte care ar dori sa le repar masina la ei acasa sau la mine acasa si nu la atelier. Ca sa pot face ... (vezi toată discuția)