avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil bolnav versus stimulent ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil bolnav versus stimulent insertie

Buna ziua,
Am avut 5 zile de concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav, fiind in plata stimulentului de insertie. Conform noilor interpretari ale legii, acesta s-ar suspenda (stimulentul) nu doar pe perioada celor 5 zile, ci definitiv. Este legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie in timpul concediului de maternitate Arabellla Arabellla Sunt in CCC cu copilul 1. Vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent in urmatoarea situatie: - ma intorc la lucru cu 60 de zile inainte de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si concediu medical mihainicolau mihainicolau Buna ziua. Daca un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si care beneficiaza in prezent de stimulentul de insertie, intra in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Sanda Ciungu Sanda Ciungu Dacă iau stimulent de inserție și am fost în concediu medical pt copil, mi se oprește stimulentul de inserție? (vezi toată discuția)