avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Dacă iau stimulent de inserție și am fost în concediu medical pt copil, mi se oprește stimulentul de inserție?
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 24 Iunie 2019
Da, plata stimulentului este suspendata.
Luna în cursul concediu medical sau de tot?
Bună ziua, stimulentul se oprește de tot sau numai zilele care am avut medical?
Cred ca numai pentru perioada concediului medical....întrebați cel mai bine la AJPIS.
Mulțumesc pentru răspuns, o zi frumoasa și ușoară!

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie si concediu medical mihainicolau mihainicolau Buna ziua. Daca un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si care beneficiaza in prezent de stimulentul de insertie, intra in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical și stimulentul de insertie DraguM DraguM Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație: Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și stimulent de insertie Gianina111 Gianina111 Buna ziua! Va rog sa ma lămuriți intr.o situație neplăcută. Sunt in stimulent de insertie si totodata ma aflu si in concediu de lauzie si mergând dupa ... (vezi toată discuția)