avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilanț și Balanță de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilanț și Balanță de lichidare

Buna ziua,îmi poate trimite cineva,vă rog,un model de bilanț și balanță de lichidare pt a închide o firma fără activitate la adresa: caldarariu.o@yahoo.com
Am trecut de etapa I,dar a II-a e complicata pt mine.Am înființat firma in speranța de a primii fonduri prin programul start-up,pt o mică afacere.Din păcate pt mine,proiectul nu a fost aprobat.Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
Ca.Ov., utilizator
Cel mai recent răspuns: cjo09 , utilizator 23:31, 30 Martie 2019
Doar un contabil autorizat membru ceccar (cu care sa colaborati pe baza contractului de prestari servicii contabile pentru cateva zile cat ii trebuie sa le intocmeasca) va poate intocmi si semna situatia financiara adica acel bilant de lichidare pe care sa-l depuneti mai intai o copie la finante de unde va da numar de inregistrare si apoi la registrul comertului.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant fara activitate pe firma? rox_ann07 rox_ann07 Am o firma deschisa din martie 2018, fara angajati...e cu profil online. Am achizitionat cateva produse, dar nu am mai putut sa ma ocup de ea....in consecinta ... (vezi toată discuția)
Obligatii contabile la radierea firmei marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii contabile exista in cazul dizolvarii fara lichidare . Societatea are patrimoniu si datorii zero. In 28 ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)