avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont

Buna ziua,
dacă voi încasa salariul in mâna mi se va mai pune poprire? Sau doar dacă am cont de salariu (card) deschis?
Nu lucrez, in trecut aveam poprire pe cont, dar nu am achitat tot. Mai exista o parte de achitat și vreau sa știu, dacă, o sa mi se dea Cash salariul, dacă voi mai avea poprire?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:49, 30 Martie 2019
Contul bancar ESTE UNIVERSAL, nu e doar pentru salariu. În caz de executare silită contul poate fi blocat de executor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Dapix, utilizator
Răspunsul dumneavoastră nu prea m-a lămurit.Am întrebat și de varianta de a lua salariul in mâna.
Blocarea conturilor bancare de la toate băncile la care aveți conturi, nu are nici o legătură cu plata salariului direct în mână prin casieria angajatorului.

Executorul blochează toate conturile bancare ale DEBITORULUI, deoarece în ele pot intra bani și din alte surse decât salariul.

În plus salariul poate fi poprit și la angajator direct, dat contul bancar tot va fi blocat dacă așa consideră Executorul Judecătoresc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Banca poate bloca cardul de salariu la poprire,sau angajatorul plateste suma poprita restul se pot scoate de pe card? (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)