avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Liniştea publică la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Liniştea publică la bloc

Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți care sunt intervalele orare de păstrare a liniştii la bloc. Am găsit legea dar in mai multe forme şi nu sunt sigură. Cum vine primăvara vecinii incep tot felul de activități zgomotoase care nu ne mai lasă să ne odihnim.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: isabella2018 , utilizator 22:35, 31 Martie 2019
22,00 - 8,00 şi 13,00 - 14,00
Programul de liniste este prevazut atat de disp L nr 61/1996 republicata cat si de regualmentul de ordine interioara al imobilului de locuit in comun
Multumesc.

ynocentta a scris:

Programul de liniste este prevazut atat de disp L nr 61/1996 republicata cat si de regualmentul de ordine interioara al imobilului de locuit in comun

Multumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

22,00 - 8,00 şi 13,00 - 14,00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de liniște la bloc GAGI GAGI Vă rog să -mi spuneți conform LG 196/2018,care sunt orele de liniște la bloc? (vezi toată discuția)
Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice sandyprs sandyprs Buna ziua. Recent am inceput sa renovez un apartament. Imi souneti va rog care este programul legal de respectare a linistii? As dori sa imi dati si legea care ... (vezi toată discuția)