avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Perioada garantie motor second hand
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Perioada garantie motor second hand

Buna ,
Va rog frumos sa imi spuneti care este perioada(numar de zile) pe care trebuie să o acorde o firma care vinde produse auto second hand (din dezmembrari), în speță de fata pentru un motor auto
si care este legea care reglementează perioada de garantii la produsele auto second hand.

Alte discuții în legătură

Garantie la masinile second hand si la piesele din dezmembrari harygroup harygroup Buna ziua, Activam in domeniul vanzarilor auto si a dezmembrarilor auto, noi oferim clientilor nostii garantie pentru piesele cumparate si pentru masinile pe ... (vezi toată discuția)
Garantie piese auto second hand Andreeavaleria Andreeavaleria Buna ziua,am o firma de dezmembrari auto si vanzari piese auto second hand si m-ar interesa legislatia privind garantia pieselor,cata garantie prevede legea si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am achiziționat un motor second-hand cu garanție ... Luca1986 Luca1986 Bună ziua! Am achiziționat un motor second-hand cu garanție din dezmembrări, dar motorul este defect. Eu trebuie să suporte încă odată manopera de ... (vezi toată discuția)