avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie piese auto second hand
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie piese auto second hand

Buna ziua,am o firma de dezmembrari auto si vanzari piese auto second hand si m-ar interesa legislatia privind garantia pieselor,cata garantie prevede legea si ce obligatii am fata de clienti?multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Andreeavaleria, utilizator

Alte discuții în legătură

Garantie la masinile second hand si la piesele din dezmembrari harygroup harygroup Buna ziua, Activam in domeniul vanzarilor auto si a dezmembrarilor auto, noi oferim clientilor nostii garantie pentru piesele cumparate si pentru masinile pe ... (vezi toată discuția)
Magazin de piese auto noi si second hand ce provin din dezmembrari JhonJon JhonJon Buna seara, vreau sa deschid un magazin de piese auto noi si second hand ce provin din dezmembrari. Este posibil sa revand piese ce provin din dezmembrari ... (vezi toată discuția)
Perioada garantie motor second hand Adrian 2019 Adrian 2019 Buna , Va rog frumos sa imi spuneti care este perioada(numar de zile) pe care trebuie să o acorde o firma care vinde produse auto second hand (din ... (vezi toată discuția)