avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru și construire locuință Bună
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru și construire locuință Bună

Bună ziua ! Doresc să-mi fac cadastru și mă suprapun cu vecinul meu pe o porțiune de teren drept pt care nu dorește să-mi dea semnătura , dar totodată el are construcția casei la 37cm de gard, tinand cont ca are si un geam micuț cu deschidere. Ce pot face in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren ... elazarescu elazarescu In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren de 11400mp, au iesit la masuratori 9700mp. Un vecin a facut cadastru prima oara pt terenul de ... (vezi toată discuția)
Actiunea de granituire valy 84 valy 84 Buna ziua am si eu o situatie mai delicata si as vrea sa stiu cum sa procedez. Am numit titlul subiectului actiunea de granituire pentru ca mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Casa vecinului pe terenul meu. mirica77 mirica77 Cand am vrut sa vand casa mea, m-am lovit de foarte multe probleme: -casa si gardul vecinului este pe terenul meu. -la cadastrul erau acte ... (vezi toată discuția)