avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire proprietate

Eu am inchisa proprietatea cu gard metalic pe soclu de beton. Vecinul doreste sa suprainalte terenul cu 1,5 m si imi pune in faca un acord de imprejmuire in care scrie ca va construi un gard de 3 m inaltime pe vechiul amplasament dupa taierea gardului metalic. Eu nu doresc acest lucru ptr.ca practic ptr al construi va tb sa intre in curtea mea ptr a face cofragul. Ce raspuns sa ii dau ptr ca odata cu suprainaltarea lui voi fi obligata sa imi fac rilogi de preluare a apelor in cax de ploaie

Alte discuții în legătură

Gard despartitor intre proprietati Tavi22 Tavi22 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in privinta unui gard ce delimiteaza doua proprietati. Ce inaltime trebuie sa aibe temelia acestuia, sau unde pot sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Inaltare nivel curte - inaltime gard Doru Radu Doru Radu Vecinul si-a modificat nivelul curtii la orizontala, terenul fiind inclinat, cu 1,5m , pana in apropierea gardului existent intre noi, fara a construi initial ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)