avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se aplica decizia ccr.nr 387/2018?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se aplica decizia ccr.nr 387/2018?

Buna ziua,
Am implinit varsta de pensionare, limita de varsat in martie 2019 la 61 de ani. Am facut cerere de prelungire conform deciziei CCR nr.387/2018 si mi s-a aprobat dar intreprinderea nu stie cum se aplica, adica daca trebuie sa stau obligatoriu pana la 65 de ani varsta de pensionare a barbatilor sau pot iesi oricand doresc in aceasta perioada de prelungire?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 1 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti continua activitatea pana cand doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare femei conform deciziei ccr 387/2018 ElenaPricop ElenaPricop Sunt nascută in ianuarie 1958 și aș vrea să beneficiez de prevederile deciziei CCR 387/2018. Care este vârsta de pensionare în acest caz? Cu ... (vezi toată discuția)
O femeie ( funcționar public) poate depune simultan cerere pentru ... DANYDANA65 DANYDANA65 O femeie ( funcționar public) poate depune simultan cerere pentru continuarea activității până la vârsta de 65 de ani și dosarul pentru pensionare ... (vezi toată discuția)
Pensionare femei Danaioana Danaioana Buna ziua, Angajată, institutie publica, femeie, nascuta in noiembrie 1957. Conform Legii 263/2010, se poate pensiona la limita de virsta in aceasta luna, ... (vezi toată discuția)