avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen de construire casă pe teren concesionat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen de construire casă pe teren concesionat in Agigea

Bună ziua .Am luat un teren de 400 m concesionat prin licitație în Agigea in anul2017 luna martie .Din motive financiare nu am construit casa,acum când am fost să-mi scot autorizația de constructie și tot ce mai trebuie pentru a mă apucă de construit mi-au spus că nu mai am terenul pentru a-mi face casa că nu am ridicato mai devreme cu toate că am fost cu plățile la zi .E posibil așa ceva ?Ce mă îndrumați să fac să revin in posesia terenului.

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune mceline mceline Am certificat de mostenitor (mostenitor al bunicilor, tatal meu fiind decedat) prin care imi revine 1/5 din mai multe parcele de teren. Cu multi ani (10-15 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate laur7901 laur7901 in 1990 am primit autorizatie de constructie pe un teren de 800 mp (cu titlu gratuit pentru cei care revin la tara in perioada guvernarii Roma) in localitatea ... (vezi toată discuția)
Am concesionat un teren pe care am construit casa.sunt aproape ... Cristinescu Cristinescu Am concesionat un teren pe care am construit casa.Sunt aproape de final sinam nevoie de inca o autorizatie pentru partea electrica.Primaria nu mai elibereaza ... (vezi toată discuția)