avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptia netimbrarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptia netimbrarii

Buna seara. am o nelamurire legata de aceasta pronuntare: "Admite în parte excepţia netimbrării cu privire la cererea de anulare a contractului întemeiată pe leziune. Respinge în rest excepţia netimbrării şi excepţia insuficientei timbrări ca neîntemeiate. Respinge excepţia tardivităţii ca neîntemeiată. Respinge excepţia inadmisibilităţii ca neîntemeiată."
Va rog sa imi explicati mai pe intelesul romanului de rand ce inseamna textul de mai sus. Pe fiecare categorie in parte: exceptia netimbrarii, exceptia tardivitatii si a inadminisibilitatii...Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2019
utilizator@, utilizator

Alte discuții în legătură

Raspuns termen judecata Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Ce inseamna in termenii noștri?? Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: 09.10.2018 Admite in parte exceptia netimbrarii contestatiei la executare. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !.ce se poate pronunta ?-,,amana pronuntarea,,la ultimul ... bodisin bodisin Buna ziua !.Ce se poate pronunta ?-,,amana pronuntarea,,La ultimul termen de judecata s-a avut in vedere discutarea exceptiilor in procesul civil. Cumva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu ce a vrut sa ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu ce a vrut sa spuna instanta in formularea de mai jos: \"Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din ... (vezi toată discuția)