avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN vanzare spatiu publicitar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN vanzare spatiu publicitar

Buna ziua,

Care sunt codurile CAEN necesare pentru a vinde spatiu publicitar pe site-urile mele?

De asemena, m-ar interesa si pentru cumparea spatiilor de publicitate de pe alte site-uri, care nu sunt administrare de mine, si revanzarea lor catre alti clienti.

Mentionez ca sunt PFA.

Alte discuții în legătură

Copywriting, tricouri personalizate, reclama pe site Mihaiiil Mihaiiil Bună ziua, Am o nelămurire cu codurile caen pentru înființarea unui PFA pentru următoarele activități: - personalizare tricouri cu texte proprii și ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)