avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de edificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de edificare

Buna ziua,
Pentru succesiune, doamna notar mi.a cerut un certificat de edificare. Imi puteti spune de unde trebuie solicitat si ce cost ar presupune? Mentionez ca sunt din București, sector 2. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: annemariecrt , utilizator 18:00, 2 Aprilie 2019
Buna ziua,
Intrebati-o chiar pe doamna notar!
Doamna mi.a spus că de la ANAF, însă am intrat pe site ca sa stiu ce documente sa pregătesc si nu gasesc nimic. Dar, Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa cumpar imobil fara autorizatie de constructie / sau certificat de edificare a constructiei ? dana2017 dana2017 Buna ziua, vreau sa cumpar o casa ridicata in anul 2000 fara autorizatie de constructie si fara p-v de receptie. Proprietarul a reusit de curand sa faca ... (vezi toată discuția)
Apartmanet in bloc nou - cerere pe legea 10/2001 la aceasta adresa octavns octavns Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - doresc sa cumpar un apartament intr-un bloc construit in 2006 in zona veche a Bucurestiului - am cautat adresa pe ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar succesiune/dezbatere la alt notariat danaistratescu danaistratescu Buna ziua, va retin atentia cu urmatoarea speta: Persoana MM, in data de 16 ianuarie 2020, a fost la Primaria sector BB, in Bucuresti, sa declare decesul ... (vezi toată discuția)