avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale arhivare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

arhivare

as vrea sa infiintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate arhivare documente, trebuie sa indeplinesc anumite conditii? am lucrat la stat dar acum voi fi disponibilizata, nu am experienta profesionala in domeniu pe care sa o dovedesc cu acte dar ma pricep
Cel mai recent răspuns: aariam_a , utilizator 22:26, 24 Noiembrie 2009
Incepeti prin a studia legea 16/1996.
multumesc
camelia_24mai a scris:

as vrea sa infiintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate arhivare documente, trebuie sa indeplinesc anumite conditii? am lucrat la stat dar acum voi fi disponibilizata, nu am experienta profesionala in domeniu pe care sa o dovedesc cu acte dar ma pricep

Lista cu documentele necesare pentru inregistrarea in registrul comerţului a intreprinzătorilor persoane fizice titulari ai intreprinderilor individuale o gasiti pe site-ul ONRC la adresa: [ link extern ] .
Tot pe acest site gasiti si alte formularele necesare pentru inmatriculare [ link extern ] .
Bafta
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
aariam_a, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala 2013 mamica2013 mamica2013 buna ziua, unde m-as putea documenta in privinta infiintarii unei intreprinderi individuale in 2013, deoarece am cautat pe site-ul de la ONRC si nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de diploma sau atestat pentru deschiderea unei ii - magazin naturist - ? DanyD DanyD Pentru deschiderea unei Intreprinderi individuale - magazin naturist - persoana in cauza are nevoie de diploma sau atestat in acest domeniu? Multumesc. (vezi toată discuția)