avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces Verbal C.F.R.
Discuție deschisă în Executare silită

Proces Verbal C.F.R.

In data de 02.04.2019 am primit o notificare de la C.F.R. alaturi de un proces verbal cu o amenda de 344lei +250 lei . Procesul a fost intocmit pe data de 12.03.2019
pentru data de 16.12.2018 pe motivul de "Calatorie fara legitimatie de calatorie". Bun , aici apare problema, eu fiind elev am mereu la mine abonamentul+carnetul+buletinul
+pe procesul verbal imi apare data gresita + procesul verbal nu a fost intocmit de fata cu mine, nu mi s-a spus nimic de catre nimeni, procesul verbal nu are matori
nu are semnatura mea si nici macar o ruta pe care o frecventez(Trenul fiind la ora 7 dimineata duminica) ,in tot acest timp nu mi-a cerut nici un controlor o taxa in plus
sau orice altceva, eu astfel neavand vreun motiv pentru a primi procesul verbal, ce pot face in legatura cu asta daca nici macar nu am participat la acea calatorie
DE O STATIE (dupa cum este prezentat in procesul verbal) ? ... va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AnaAdrian , utilizator 00:03, 3 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva ratp respinsa mariacorina mariacorina Am si eu o mare nelamurire ... in aprilie 2010 am fost prinsa de controlorii ratp neavand abonamentul la mine (abonament valabil ptr luna aprilie) , mi-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am urcat intr-un autobuz stb r din statia aeroport ... Mihai Bertan Mihai Bertan Buna ziua, astazi am urcat intr-un autobuz STB R din statia Aeroport Baneasa spre aeroportul Henri Coanda. Cand am ajuns in dreptul statiei de la Institutul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal de contraventie mario_if mario_if am primit amenda pe tren ca nu aveam legitimatia de student vizata pe anul in curs ,dar cu aceeasi legitimatie am cumparat biletul cu reducere, fiind in ... (vezi toată discuția)