avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu Prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu Prenatal

Buna ziua! Un suplinitor poate beneficia de concediu prenatal? Mentionez ca am avut ore in doua scoli, in una din scoli eram pe orele titularului, pe data de 13 martie mi am luat concediu medical in ambele scoli (2 saptamani)adica pana pe 26 martie,dupa care am mi.am luat concediu prenatal de pe 27.03 pana pe 31.03(indumand 5zile)dupa care de pe 1.04-30.04 (insumamd 30.de.zile)titulara dintr.o scoala s.a intors la scoala cu data de 14 martie.(dupa ce eu am bagat concediu medical,urmat de prenatal.Eu pot beneficia de prenatal (de banii pe prenatal) daca am fost prof suplinitor si titulara s.a intors dupa ce eu deja bagsem aceste concedii? Sau nu o sa mai fiu platita pt ca titulara s.a intors la post? Multumesc anticipat pt.eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Nicoleta1291 Nicoleta1291 Buna ziua! Un suplinitor poate beneficia de concediu prenatal? Mentionez ca am avut ore in doua scoli, in una din scoli eram pe orele titularului, pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)