avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titularizare 2019 prin art 253
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titularizare 2019 prin art 253

Buna ziua, ce pot face in conditiile in care Ministerul Educatiei a publicat in Monitorul Oficial din 28 (parca) noiembrie 2018, Metodologia si Calendarul miscarii personalului didactic 2019 care include art. 253 privind ocuparea unui post pe perioada nedeterminata, cu perioada de inscriere 2-4 aprilie, iar inspectoratel refuza preluarea dosarelor. Publicarea in MO s-a facut dupa ce in 17 iulie 2018 CCR a decis ca art. 253 este neconstitutional, dar articolul apare in continuare in lege, nemodificat. Eu am urmarit Calendarul de mobilitate si doresc respectarea legii. Ce pot face mai departe?

Alte discuții în legătură

Art 253/legea educatiei jojoba jojoba Buna ziua, as vrea sa stiu ce spune legea in cazul unei hotarari a CCR (definitiva si general valabila) referitor la momentul intrarii in vigoare. Se aplica ... (vezi toată discuția)
Art. 253 Valentin45 Valentin45 La începutul anului ,prietena mea sa titularizat pe art. 253 din legea educatiei. În mai 2018 în M.Of. se publică decizia CCR care declară ... (vezi toată discuția)
Aplicare legislatie invatamant marita@irina marita@irina Sunt cadru didactic care la 31 august 2018 indeplinesc conditiile de pensionare la limita de varsta. Conform OMEN 5485/2017 art 28 am solicitat prelungirea ... (vezi toată discuția)