avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine ati votat?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine ati votat?

Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ani. In concluzie pentru toti care au taria de caracter si nu le este rusine de votul dat ii rog sa raspunda la intrebarea : "Cu cine ati votat ?" si poate si de ce.



Voi raspunde eu prima : cu M. Geoana, pentru ca este cat de cat diplomat si are relatii externe (poate ne ajuta in criza asta:D)
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 10:41, 26 Noiembrie 2009
Nu sunt de acord cu subiectul propus......
Poate nu sunteti de acord insa eu cand am iesit de la vot am fost intrebata de catre un realizator de sondaje cu cine am votat si multe altele si nu mi-a fost nici frica si nici rusine de decizia luata. Cine vrea sa raspunda la intrebare poate sa o faca cine nu e optiunea si dreptul lui/ei.
Raspunsurile noastre nu vor avea relevanta nici macar in comunitatea Avocatnet.
Nu cred ca ne e rusine cu cine am votat. Dar nu doresc sa o spun in public.
Ba eu sunt de acord cu subiectul, desi nu stiu in ce masura conteaza acordul / dezacordul nostru. Exercitarea votului este un drept, nu o obligatie. Votul este secret dar prevederea constitutionala urmareste ocrotirea acestui drept. Nu eu am obligatia sa pastrez secret votul exprimat, ci cei care iau cunostinta de acesta.

Cam asa este si cu veniturile de natura salariala. Daca vreau, pot sa afisez sumele primite dar cei de la "financiar-contabilitate", "resurse umane" etc. au obligatia sa pastreze confidentialitatea in privinta veniturilor mele.

L-am votat pe Crin Antonescu.

Gabriela Pintea
Asa cum este conceput subiectul este destul de delicat. Poate ca intrebarea, "cat sunteti de multumit de rezultatul votului de azi ?" ar fii adus indirect si un raspus, chiar daca nu atat de concret. Nu-i iubesc pe politicieni, mai ales pentru lipsa lor de consecventa... si ca unul care priveste de pe margine o partida de sah, as putea spune ca astazi s-a facut un mic pas in directia buna. In aceasta afirmatie este, sper... si raspunsul la intrebare. Nu trebuie sa-mi motivez optiunea, chiar daca ea are o logica destul de sanatoasa. (cel putin in ce ma priveste) In postarile mele de la subiectul; "pentru ce se bat" exista printre randuri o parte din explicatii...

[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)