avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati ?

Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca votul este secret , secretul votului trebuie pastrat doar de organizatorii alegerilor , cei care voteaza puand sa spuna cu cine au votat sau cu cine intentioneaza sa voteze , deoarece in Romania libertatea cuvantului este garantata de constitutie .

Eu o sa votez cu Traian Basescu , cu toate ca in primul tur am votat cu Crin Antonescu ,crezand ca are sanse sa ajunga in al doilea tur de scrutin , si implicit presedintele Romaniei .
Frate,
eu tot cu Crin am votat, acum nu ma mai duc.
Imi pare rau ca iti spun dar nu te cred ca ai votat in primul tur cu Crin Antonescu. Si iti spun si de ce nu te cred si cred ca vrei sa dezinformezi si sa manipulezi perceptiile oamenilor ! Fiindca daca ai fi votat cu Crin Antonescu ai fi votat si cu programul sau electoral , program care sustinea un anumit tip de prim ministru , un anumit fel de a face politica , o anumita coalitie deja formata si acceptata politic de catre 3 partide ( nu includ PNTCD fiindca nu este partid parlamentar) , etc.
O sa iti raspund si la intrebare - votez cu cel care imi va demonstra ca este capabil sa creeze , nu sa distruga , cu cel care imi va arata ca are majoritate in Parlamentul Romaniei si nu il va dizolva dupa 3 zile de la alegerea sa , cu cel care are un program de guvernare in liniste si nu ne va iesi pe sticla in fiecare zi ca sa isi promoveze "pe cine vrea inimioara " in loc sa promoveze tineri competenti , instruiti si educati!
Multumit?!
adutescu a scris:

Frate,
eu tot cu Crin am votat, acum nu ma mai duc.


Este dreptul fiecaruia sa faca ceea ce considera ca este cel mai bine dar , imi pare rau ca iti spun , l-ai votat degeaba pe Crin in primul tur daca nu mergi pana la capat!
Din pacate acuma imi pare rau ca l-am votat pe Crin Antonescu .
Daca ai fi citit blogul meu , ai fi vazut ca eu eram total impotriva lui Traian Basescu .
Am votat si pentru suspndarea lui din functie , deoarece mi-am dat seama ca sansele sa avem o democratie functionala in Romania cresc numai atunci cand o sa avem o lupta reala intre grupurile de interese , nu una declarata .
Nu cred ca avem nevoie de parlamentari plimbaciosi care isi schimba opinia dupa a sefului partidului .
Eu l-am votat pe Crin Antonescu pentru ca am crezut ca are sanse la turul 2 , dar acuma nu are rost sa fiu de aceeasi parere cu Dinu Patriciu .
De abia astept alegerile anticipate , si chiar daca la alea din 2008 nu m-am dus , la astea anticipate ma duc , dar din pacate parlamentarilor le este frica sa nu-si piarda locul de parlamentar .

Eu nu am incredere intr-o majoritate care are drept proiect "jos Basescu", formata prin fuga de la guvernare a unui partid care a condus (la putere sau in umbra) 16 ani din cei 20 impliniti si caruia i se datoreaza realitatile Romaniei de azi. Nu am incredere intr-o majoritate care sfideaza Constitutia pe considerentul ca ei sunt mai multi. Constitutia nu se interpreteaza, se respecta. Regret de pasul facut de liberali, dar scopul scuza mijloacele, numai ca de aceasta data scopul nu este in interesul natiunii. Nu va spun cu cine voi vota dar sigur voi vota.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)