avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum raspund la întâmpinare
Discuție deschisă în Executare silită

Cum raspund la întâmpinare

Bună ziua, am făcut contestație la executare silită și am primit citatie cu intampinare a celor de la Investcapital ltd. Cum formulez raspuns la întâmpinare menționez că am depus contestația personal
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 09:27, 4 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati raspuns la intampinare in care sa prezentati motivele pentru care considerati că susţinerile pârâtului pe fondul cauzei sunt neîntemeiate.
Buna ziua. Puteti mentiona prescrierea daca de la ultima plata voluntara au trecut minim 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o ... LIBI LIBI Buna ziua, Doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o decizie data astazi intr-un proces aflat pe rolul judecatoriei Iasi, in care se decide ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)