Tatal copilului nu este obligat sa intre in CCC cel putin o luna de zile. Insa :
Daca tatal copilului indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei pentru CCC, indiferent daca solicita sau nu acordarea acesteia, atunci durata CCC pentru mama se reduce cu o luna.
Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei pentru CCC, atunci durata CCC pentru mama nu se mai reduce cu o luna.
Dnul Cornel multumesc mult de raspunsul prompt, am rezolvat. Se pare ca exista o proasta organizare in biroul/serviciul respectiv, desi am depus dosarul cu mult timp inainte de implinirea varstei de 2ani, dosarul se prelucreaza dabea in luna implinirii varstei..cat mai aproape de data...in schimb o alta persoana se ocupa de sistari, care binenteles nu stie ca eu am depus dosar pt prelungire si in spate sta un certif de handicap.
Ccc pana la 3 ani
dyadya80
Am nascut pe 24 noiembrie 2013 si sunt in concediul de crestere copil pana la 2 ani insa la sfatul medicului de familie am inteles ca pot prelungi acest ... (vezi toată discuția)