avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am o executare de la BANCA ROMANEASCA . Doresc sa fac o contestatie pt. ca nu am primit acea NOTIFICARE DE SCADENTA ANTICIPATA !Aceea se trimite cu comfirmare de primire , iar eu nu am fodt notificat niciodata in cele 15 luni de neplata sub nicio forma ! Puteau sa ma intrebe dupa 1,2,....x luni , de ce nu platesc !Au asteptat sa creasca dobanda+ penalitati , si astazi rezulta o suma dubla ! Desi mai am 2 ani pana la achitare , nu m-a intrebat nimeni de un plan de rambursare , etc. nimic ! Concluzie : ce sfat imi dati ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 5 Aprilie 2019
Ce spuneți dvs mai sus, nu sunt motive temeinice pentru a face contestație la executare. Rămâne la aprecierea dvs ce doriți să faceți, dar dacă vi se respinge contestația, veți plăti și cheltuielile de judecată, plus că pierdeți banii dați pe TAXA de TIMBRU.
Din ceea ce stiu este obligatorie trimiterea catre debitor a notificarii de scadenta ! Este asa sau nu ? Multumesc !1
Va veti lamuri daca cititi contractul de credit. Pe motivul pe care vreti sa il invocati, aveti sanse mici, ca sa nu zic inexistente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de declarare scadenta credit ContSters277537 ContSters277537 Aveti idee, va rog, lipsa notificarii catre debitor de declarare scadenta a unui credit bancar ce poate atrage din punct de vedere legal? Daca acel credit a ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata razvan22 razvan22 buna seara in mai 2012 am facut un credit la banca(credit nevoi personale) in valoare de 4500 lei si nu l-am mai putut achita ultima suma depusa a fost in ... (vezi toată discuția)
Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)