avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ultima modificare a art. 13 si 14 a O.U.G. 51/2008
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ultima modificare a art. 13 si 14 a O.U.G. 51/2008

In urma formularii cererii de acordare a ajutorului public judiciar la instanta de fond, mi-a fost desemnat un avocat.
S-a pronuntat o hotarare cu drept de apel.
Trebuie sa formulez din nou cerere de acordare a ajutorului public judiciar pentru exercitarea caii de atac.
Si daca avocatul care m-a reprezentat la instanta de fond nu mai vrea sa formuleze apelul?
Cel mai recent răspuns: palaceathena , utilizator 22:45, 15 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Da, va trebui sa formulati alta cerere.
Avocatul vine doar daca discutati cu el.
Mulţumesc!
Întrebarea mea este: dacă termenul de apel se prelungeşte, începând un nou termen de formulare a apelului de la data desemnării/confirmării avocatului de către barou, în condiţiile în care am înregistrat cerere de aj. public jud, înăuntrul celor 30zile de când mi-a fost comunicată hotărârea.
Vă rog mult ultima actualizare a dispoziţiilor art. 13 şi 14 din O.U.G. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă.
Vă rog mult ultima actualizare a dispoziţiilor art. 13 şi 14 din O.U.G. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de exercitare a apelului in conditiile o.u.g. 51/2008 palaceathena palaceathena Întrebarea mea este: dacă termenul de apel se prelungeşte, începând un nou termen de formulare a apelului de la data desemnării/confirmării avocatului ... (vezi toată discuția)
Poate cineva să-mi trimită o.u.g. nr. 51/2008 privind ajutorul ... nuexistă nuexistă Poate cineva să-mi trimită pe email O.U.G. nr. 51/2008 privind ajutorul public judiciar în materie civilă actualizat la zi, dacă aveți legics? Din ... (vezi toată discuția)
Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, ... nuexistă nuexistă Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, în frauda legii, că nu aș datora taxa de timbru aferentă apelului, dorind să scape ... (vezi toată discuția)