avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala radiată din oficiu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala radiată din oficiu

Buna seara am aflat ca întreprinderea individuala a carei titulara sunt a fost radiată din oficiu ce se poate face in acest caz pt a o recupera?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: VIORICA_ , utilizator 12:20, 15 Aprilie 2019
O veti inchide definitiv pe aceasta si de la finante prin depunerea declaratie unice si, in acelasi timp,deschideti alta respectand de aceasta data toate conditiile cerute de lege, si puteti sa va transferati pe cea noua stocul de marfa prin vanzare cu factura si bon de la casa de marcat,dar asta foarte repede, daca aveti asa ceva.
Nu e ilegal sa transferi marfa din moment ce cif e radiat? Aceeasi treaba si cu casa de marcat... Cum o trec pe firma noua?
Odata emisa decizia de radiere, aveti acolo si o data de cand e valabila. Fata de acea data, aveti 30 de zile maxim in care sa depuneti declaratia unica si la finante pentru acele cateva luni din acest an prin care o inchideti si de la ei. In acest termen de 30 de zile puteti sa faceti ceea ce am scris caci intra in tot ce inseamna inchiderea. La asta ma refeream cand scriam mai sus acel "foarte repede".
Mulțumesc. Daca puteti m-ar ajuta si o baza legala pt acele 30 zile... Lege.. Articol. Doar daca se poate, repet. Mulțumesc
În aceași situație sunt și eu. Ce ati rezolvat cu casa de marcat. Am inteles ca prin formularul 4105 si cu un contract de vanzare cumpărare între fostul ii si sc de unde am cumparat o. Ce e de facut

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Radiere intreprindere individuala Cessyka Cessyka Buna ziua. Am un I.I. din 2014 cu 13 obiecte de activitate pe certificatul constatator. In 2016 s-a dat o lege care limiteaza obiectul activitatilor pt II-uri ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)