avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contracte inchiriere auto si echipament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contracte inchiriere auto si echipament

Buna ziua,

Am nevoie de un contract pentru inchiriere auto si unul pentru inchiriere echipament,dar nu vreau tipizate cum am gasit pe net,deoarece vreau sa introduc anumite conditii.

Pe cine imi recomandati sa faca niste contracte bine puse la punct?Contra cost evident.

Alte discuții în legătură

Achizitionare echipamente gps/gprs Georgian2all Georgian2all Buna seara! Am o nelamurire privind achizitionarea (de fapt, darea in proba a) unui sistem GPS/GPRS, prin intermediul firmei, catre un parc auto (alta firma); ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto la notariat mirelas mirelas Buna ziua, as dori sa cumpar o masina in valoare de 7000E si urmeaza sa merg la notariat sa facem contractul de vanzare cumparare . Imi puteti spune cam cat ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!!!!!!! contract de comodat valica_21 valica_21 VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT. VREAU SA CUMPAR O MASINA DE LA CINEVA DAR FARA SA O IAU PE NUMELE MEU. PROPRIETARUL MASINII VREA SA FACEM UN ACT. CE SA FAC ... (vezi toată discuția)