avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren acordat de primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren acordat de primarie

buna ziua. doresc sa cumpar o casa care se afla pe un teren concesionat de primarie in baza legii 15/2003, teren acordat tinerilor pentru cobstructia unei case mai exact. ce anume trebuie facut ca atunci cand voi cumpara casa sa pot fi si proprietarul terenului nu doar sa preiau concesiunea? multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Concesiune Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)