avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vor sa ma treaca in extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vor sa ma treaca in extravilan

Am obtinut certificatul de urbanism in iul. 2018, pentru terenu intravilan pe care il detin, arhitectul a intocmit dosarul pentru eliberarea autorizatiei de constructie si l-am depus alaturi de cerere la primarie, iar acestia ma informeaza ca noul PUG, din dec. 2018 votat prin HCL 376/2018, ma situeaza in extravilan si ma roaga sa actualizez cartea funciara. Eu nu doresc sa trec in etravilan ci sa construiesc gard si magazie de unelte, motiv pentru care am depus dosarul complet cu toate avizele precum si cererea alaturata. Este posibil ca fara acordul meu sa fiu scos in extravilan? Ce ma sfatuiti sa fac pentru a obtine totusi autorizatia de constructie? Precizez ca atat sentinta judecatoreasca definitiva prin care am mostenit terenul, expertiza topo cu avizul OCPI cat si cartea funciara sunt cu regimul juridic de teren intravilan. Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
tmaria77, utilizator

Alte discuții în legătură

Pug extravilan tmaria77 tmaria77 Am depus dosarul pentru eliberarea autorizatiei de constructie gard si magazie de unelte la primarie. Acestia ma roaga sa actualizez cartea funciara deoarece ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)