avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PUG extravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PUG extravilan

Am depus dosarul pentru eliberarea autorizatiei de constructie gard si magazie de unelte la primarie. Acestia ma roaga sa actualizez cartea funciara deoarece noul PUG ma situeaza in extravilan, desi cartea funciara, cartificatul de urbanism, sentinta definitiva de succesiune si expertiza topo cu avizul OCPI au mentiunea de teren intravilan. Banuiesc ca au avut interes in alte zone, m-au scos pe mine si au introdus prin modificareaPUG-ului alte parcele in intravilan. Ca ma indrumati sa fac deoarece eu nu doresc sa actualizez din proprie initiativa cf si pe viitor urmeza sa solocit construirea unui imobil. Precizez deasemenea ca la dosar am inclusiv avizul de mediu. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
tmaria77, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:48, 26 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca e in extravilan nu veti obtine autorizatie de constructie, cu toata cartea funciara.
pana la urma, e nevoie ca cele doua inregistrari sa coincida.
Noul PUG a rezultat dintr-o restrangere a intravilanului, deci prin HCL. Verificati cu un avocat legalitatea HCL.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vor sa ma treaca in extravilan tmaria77 tmaria77 Am obtinut certificatul de urbanism in iul. 2018, pentru terenu intravilan pe care il detin, arhitectul a intocmit dosarul pentru eliberarea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cf, primaria zice ca e extravilan crsmarius10 crsmarius10 Detin un teren care in CF apare ca si intravilan, am platit si impozit pe el ca si intravilan, cand s-a dus arhitectul sa ceara autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan pasune cosnel cosnel Detin 600 mp teren intravilan cu categorie de folosinta pasune pe care doresc sa construiesc locuinta. Prin PUZ terenului i s-a aprobat destinatia de ... (vezi toată discuția)